Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Tratamente Dermatologice
  6. /
  7. Dezarcit Stilou pentru Ciuperca...

Dezarcit Stilou pentru Ciuperca Unghiei 4ml Zdrovit

Proprietati: - antifungic și antimicrobian. - efect hidratant si emolient. - efect keratolitic - îndepărtează straturile de celule moarte cheratinizate, compactate și flexibile. - stimulează sinteza de colagen de la nivelul unghiei, conferind rezistență și elasticitate unghiei. - accelerează procesul de creștere al unghiei. Util in: - tratarea micozei/ciuperca unghiei. - prevenirea extinderii infecției micotice. - refacerea unghiei după micoză. Mod de utilizare: 1 dată / zi, de preferat seara înainte de culcare. Scoateţi capacul. Rotiţi capătul stiloului până ce peria se umezește. La prima utilizare, poate dura până la 20 de secunde. Aplicaţi un strat subţire pe unghia(ile) afectată(e). Nu aplicaţi pe pielea din jur, pot apărea iritații ale pielii. Asigurați-vă că ați strâns bine capacul stiloului după utilizare. Lăsaţi unghia să se usuce câteva minute. Durata tratamentului variază în funcţie de gravitate și trebuie continuat până la creșterea unei unghii sănătoase. În majoritatea cazurilor, o unghie nouă crește în 6 - 12 luni. Utilizarea la copii este indicată doar la recomandarea medicului. Pentru a preveni răspândirea infecţiei, stiloul trebuie folosit de o singură persoană și doar pe unghiile afectate. Compozitie: Uree, acid lactic, propilenglicol, apă, hidroxid de sodiu.

Acest produs Dezarcit Stilou pentru Ciuperca Unghiei 4ml Zdrovit din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

85.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fond de ten rezistent la transfer Infaillible 32H Fresh Wear 250 Cald, 30ml, L'Oreal Paris
Masca Whitening Essential Vita Mask, Orjena
Bioderma Atoderm SOS Spray, 200 ml
Alerfree picaturi orale, 10 ml, Ab-Biotics
Pompa de san electrica cu acumulator KC132, 1 bucata, KidsCare
Proteina vegetala cu aroma de capsuni si banane AMP Plant Isolate, 935.2g, GNC
Stick Tox Ampoule Multi Balm, 10g, Hamel
Api Vitalis Pastura, 100g
Lyprinol x 180 capsule
chevron-right-circle