Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sofargen spray 125 ml Sofar

Proprietati:Caolina formează o barieră mecanică împotriva agenților externi, protejând pielea lezată și în același timp drenează și absoarbe exudatul. Prezența sulfadiazinei de argint, permite controlul asupra exudatului și previne contaminarea microbiană. Indicatii: - pentru tratamentul local al leziunilor cutanate: zgârieturi, cicatrici, tăieturi, răni, iritații ale pielii; - pentru a hidrata și a menține hidratată plaga; - pentru a preveni infecția sau pentru a curăța și a elimina fragmentele neviabile și acumularea de fibrină.Compoziție:10g de pulbere: 9,7g caolin ușor, 0,1g sulfadiazina de argint micronizatMod de utilizare:După curățarea corespunzătoare a răni, aplicați spray la distanță de circa 15 cm de la suprafața rănii. Se aplică un strat uniform pe rană.

Acest produs Sofargen spray 125 ml Sofar din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Dermatofitus, 90g, Faunus Plant
Suzeta din silicon Nature, verde, M3, 18-36 luni, 2 bucati, Nuk
Crema reparatoare pentru maini, 100 ml, Ceramol
Avene Cleanance Gel de curatare, 200ml
Vega Brain vitamina B12 lichida, 100ml, Alchemy
Solutie oftalmica Ededay, 10ml, NTC
Vopsea de par nuanta 6B saten cacao, Color&Soin
Ulei odorizant cu vanilie, 10ml, Solaris
Crema antiacneica H3 Derma+, 50ml, Gerovital
chevron-right-circle