Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Baraka Forte 500 mg...

Baraka Forte 500 mg 60 capsule moi Pharco

Proprietati: - sustine sanatatea organismului; - ajuta la mentinerea nivelului normal de glucoza din sange; - anti-tusiv; - antiviral; - antihistaminic.. Mod de administrare: - 2 capsule moi gelatinoase pe zi, A nu se depasi doza. Compozitie: Ulei din semninte de Negrilica (Chimen Negru sau Nigella Sativa) 500mg/capsula. Capsula din gelatina animala ( bovina). Precautii: Consumul in exces poate avea efecte laxative. Contraindicat persoanelor care au alergie la ingredientele produsului, la femeile gravide sau cele care alapteaza, si copiilor sub 12 ani. La persoanele cu trombocitopenie sau persoane care urmeaza tratamente cu antitrombotice se va utiliza numai cu avizul medicului.

Acest produs Baraka Forte 500 mg 60 capsule moi Pharco din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

L'Erbolario Gel de dus Fior Di Salina, 250ml
11470 Gerovital Tratament Expert Sampon regenerant, 250 ml
3Laxiv, 20 comprimate
Masca pentru maini si picioare Wonder Mask, 200 ml, Andreia
FARES BIOVENAL GEL 50ML
ZIAJA Sampon cu proteine din matase pentru par aspru si rebel, 300 ml
Radacina de Maca 525 mg, Herbal Plus, 100 capsule, GNC
Cantar electronic pentru bebelusi si adulti KCC302, 1 bucata, KidsCare
Spuma demachianta pentru fata si ochi, 150ml, Uriage
chevron-right-circle