Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sapunuri solide
  6. /
  7. Sapun hexagonal propolis, 100g,...

Sapun hexagonal propolis, 100g, Apidava

Propolisul actioneaza ca un adevarat scut si repara pielea deteriorata. Are proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si regenerante. Verbina, cunoscuta pentru proprietatile sale de inmuiere, adduce o nota revigoranta si racoritoare.Ingrediente:Sodium Palmate,  Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water),  Parfum (Fragrance), Glycerin, Palm Acid,  Palm Kernel Acid,  Sodium Chloride, Hydrogenated Starch Hydrolysate ( Sorbitol ),  Mel (Honey) Extract, CI774920 (Iron Oxides), Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, CI 7777491 ( Iron Oxides), CI77288 ( Chromium Oxide Greens), CI77499 ( Iron Oxides),  Propolis Extract *, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Magnesium Oxide, Alumina, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curate. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curata.

Acest produs Sapun hexagonal propolis, 100g, Apidava din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta nutritiva cu ulei de masline si pantenol, 50ml, Cosmetic Plant
Lotiunea de corp cu galbenele, 120 ml, Mommy Care
Skin Republic Masca coreeana de fata Anti pete si Imperfectiuni, 25ml
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLN17 0700
Secom Prostate blend, 100 capsule
Gel de spalare emolient Ivahidra+ A.D, 500 ml, Ivatherm
Sapun intim hidratant cu extract de Calendula, 250ml, Dermomed
Granola cu fructe de padure si cocos fara gluten Bio, 300g, Bettr
Gel dezinfectant de maini cu granule de Vitamina A, E si lotiune hidratanta cu Jasmine, 50ml, HiGeen
chevron-right-circle