Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Neurotonic, 90 capsule, Cosmo Pharm

Beneficii Neurotonic, Cosmopharm:contine Fosfatidil colina, L-glutamina si ulei din germeni de grau;contine Gotu Kola ce ajuta la imbunatatirea circulatiei venoase periferice (maini si picioare reci).Ingrediente:Capsula (1432 mg/cps): lecitina din soia cu min. 35% fosfatidil colina; capsula (gelatina, glicerina, apa purificata, pulbere de Annatto, dioxid de titan, pulbere de Curcumin, extract de Roscove), ulei de soia (agent de incarcare), pulbere de L-Glutamina, ulei din germeni de Grau (Triticum aestivum),pulbere din parti aeriene de Gotu Koia(Centella asiatica), ceara galbena de albine (agent de ingrosare),extract hidroetanolic (dextrina) 50:1 din frunze uscate de Ginkgo biloba (cu min. 24% ginkgoflavoglicozide), Policosanol (50% Octacosanol) din Trestie-de-zahar / Saccharum officinarum.Ingrediente principale: lecitina concentrata, de inalta puritate (furnizand Fosfatidil colina 200 mg) - 575 mg L-Glutamina - 100 mg; Ulei de germeni de grau - 62.50 mg; Gotu Kola (pulbere) - 50 mg; Ginkgo Biloba (extract) - 20 mg; Policosanol; (furnizand Octacosanol 1 mg) - 2 mg.Mod de administrare:1-2 capsule pe zi.Precautii / Atentionari:Nerecomandat persoanelor alergice la grau, soia sau la oricare dintre ingredientele produsului. Solicitati acordul medicului in administrarea Neurotonic in caz de sarcina sau alaptare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Acest produs Neurotonic, 90 capsule, Cosmo Pharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare barbati Police SPLL80 0700
Deodorant antiperspirant spray Clay Minerals, 150ml, Elmiplant
Masca pentru par Colour Refresh Lavender, 100ml, Maria Nila
Concentrat cu vitamina C 1200mg C-Capilix N, 30ml, Pharmaceris
Crackers din grau kamut fara drojdie Bio, 290g, Probios
PROTEFIX CREMA ADEZIVA CU ALOE VERA 40ML
Lac de unghii Nutri Color Care&Color NC2, 10,5ml, Andreia Professional
Pro V Plus, 4 pastile
Luciu de buze iluminator Diamond Glow No. 12, 4.5ml, Eveline Cosmetics
chevron-right-circle