Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Stres si somn
  6. /
  7. Ashwagandha KSM-66, 30 capsule,...

Ashwagandha KSM-66, 30 capsule, Cosmo Pharm

Beneficii Ashwagandha KSM-66, Cosmo Pharm:- nergizant natural cu efect antistres, anxiolitic si antiaging;- poate ajuta la imbunatatirea procesului de memorare si concentrare;- relaxare musculara;- poate sa contribuie la cresterea rezistentei fizice si psihice;- poate sa contribuie la sanatatea organelor sexuale;- poate sa contribuie la cresterea fertilitatii masculine;- poate sa contribuie la controlul greutatii;- poate sustine functiile sistemului nervos;- poate ajuta la normalizarea nivelului de hormoni tiroidieni;- poate ajuta la mentinerea sanatatii glandei tiroide.Ingrediente active/1 capsula vegetala (630 mg):ASHWAGANDHA® KSM-66 extract standardizat din radacina de Ashwagandha (Withania somnifera).Mod de administrareAdulti: 1-2 capsule pe zi, la masa, cu un pahar de apa.

Acest produs Ashwagandha KSM-66, 30 capsule, Cosmo Pharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema fata Sesgen 32, 50 ml, Sesderma
Primii Pasi R0150 - Biberon Borosilicat (Sticla) 240 Ml Galben
Extract aromatic de caise, 25ml, Ellemental
Absorbante BIO hipoalergenice Ultra Normal+, 28 bucati, Tadam
Scutece Premium Care XXL Marimea 3 pentru 6-10 kg, 200 bucati, Pampers
Eritrit, 1kg, EcoNatur
POLISANO SILIMARINA FORTE 150MG X 30 COMPRIMATE
Bioderma Sensibio Defensive Riche Crema de fata calmanta, 40ml
Coenzima Q10 100% naturala, 120 capsule, Health Nutrition
chevron-right-circle