Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Acid Hialuronic, 200 mg, 30 capsule, Cosmo Pharm

Beneficii Acid Hialuronic, 200 mg, Cosmo Pharm- acidul hialuronic este o componenta pe care o gasim in mod natural in cartilaje, articulatii si piele, unde fucntioneaza ca lubrifiant pentru tesuturi si joaca un rol important in modularea interactiunilor dintre tesuturile adiacente;- ajuta la lubrifierea si reconstructia articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor deteriorate;- poat hidrata pielea uscata, reduce aspectul liniilor fine si ridurile;- poate sa intareasca sistemul osos, acelereaza recuperarea dupa accidente.Ingrediente:Acid Hialulorin - 200mg.Mod de utilizare:Adulti: 1 capsula vegetala pe zi, la masa.

Acest produs Acid Hialuronic, 200 mg, 30 capsule, Cosmo Pharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vibrator Personal Massager, 1 bucata, MonAmi
Nebulizator HI NEB piston NORDITALIA
DIGEST DUO ENZY 20 COMPRIMATE FILMATE GASTROREZISTENTE
Biscuiti integrali cu busuioc Bio, 200g, Ecomania
Biotrade Keratolin foot corn gel bataturi, 15 ml
Dopuri de urechi fara snur, 2 bucati, 3M Healthcare
Compeed Plasturi Blister pentru Basici Degete x 8buc
Steaua Divina Bitter Romanesc Maximus, 250ml
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Colour Ruby, 1 bucata, Bibs
chevron-right-circle