Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Calciu lichid, 90 capsule, Cosmo Pharm

Beneficii Calciu lichid, Cosmopharm- este un cocktail mineral la care se adauga vitamina D si alte elemente nutritive;- toate acestea contribuie la bioabsorbtia optima si crearea unui suport nutritiv eficient pentru sustinerea sanatatii sistemului osos;- sistem osos puternic, muschi tari, dinti sanatosi;- calciul lichid contribuie la formarea unor oase puternice si la mentinerea acestora intr-o stare buna, de-a lungul vietii;- mentine echilibrul mineral al organismului odata cu intrarea la menopauza;- ajuta la recuperarea sistemului osos si a celui muscular dupa perioade de imobilizare;- contribuie la scaderea riscului pierderii densitatii osoase;- suplimentul alimentar Calciu lichid este necesar dupa perioadele de sarcina si alaptare;- sustine sistemul muscular si faciliteaza contractiile musculare;- calciul este esential in starea de sanatate a dintilor si in stoparea aparitiei cariilor dentare;- are rol important in procesul de coagulare al sangelui si in permeabilitatea celulara.Ingrediente:Calciu (carbonat, citrat, gluconat, aspartat si malat)- 1000 mg  (furnizand calciu elemental – 333 mg);  Magneziu (oxid, aspartat si citrat)- 350 mg (furnizand magneziu elemental – 133 mg);  Vitamina K1 - 75 mcg;  Vitamina D3 - 200 UI/ 5 mcg.Mod de administrare:Adulti: 1 - 2 capsule pe zi, dupa masa.Precautii / Atentionari:Intrebati medicul, in caz de sarcina sau alaptare.

Acest produs Calciu lichid, 90 capsule, Cosmo Pharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sun Wave Rinosun spray pentru gat 20 ml
Lubrifiant Originals, 50ml, Durex Play
Pudra eco de cacao fara gluten amaruie cu continut scazut de grasimi Biosun, 75g, S.Martino
Sinosun spray nazal, 20 ml
Crema de fata hidratanta Melissa, 50ml, La Saponaria
Periuta de dinti Soft Feelgood Smart Clean, Trisa
Ruj bio stralucitor Coral Satine, 3.5g, Charlotte Bio
Tratament Scrub pentru cuticule, 10.5ml, Andreia Professional
Pieptene 100% natural pentru barba si par Double Sided Santal Comb 100%, 1 bucata, Monsieur Barbier
chevron-right-circle