Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Usturoi fara miros, 1500 mg, 30 coprimate, Cosmo Pharm

Beneficii Usturoi fara miros, 1500 mg, Cosmo Pharm:- este sursa de antioxidanti; - poate contribui la capacitatea antioxidanta a organismului; - poate ajuta la mentinerea echilibrului microbian in intestin si poate contribui la apararea impotriva microorganismelor daunatoare (bacterii, ciuperci); - poate avea efect benefic impotriva bacteriilor; - poate ajuta la rezistenta la stres temporar; - poate ajuta la mentinerea unei functii hepatice sanatoase; - poate ajuta la mentinerea functiei sanatoase a sistemului respirator; - poate fi folosit pentru buna circulatie a sangelui. Ingrediente:Usturoi (Alium sativum) 10 mg;Extract superconcentrat 100:1 din bulbi de Usturoi (Alium sativum);dezodorizat echivalent a 1000 mg bulbi proaspeti dezodorizati.  Mod de administrare:O capsula moale pe zi, dimineata, inainte de masa, pe stomacul gol.    Precautii:Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.    

Acest produs Usturoi fara miros, 1500 mg, 30 coprimate, Cosmo Pharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apivita Balsam hidratant fara clatire, 100ml
Lac de unghii cu aspect mat Zakopane, 15ml, Cupio
Secom Antioxidant optimizer, 90 tablete
Republica BIO Chipsuri bio din nuca de cocos raw, fara gluten, 150g
Piure din morcov, dovleac, mar si rata +8 luni Bio, 2 x 200g, BabyBio
Spray de corp Sprakling Pink Champagne, 250ml, Equivalenza
Apa micelara Rose Passion, 300ml, OTACI
GNC Men's Healthy Testosterone 60 capsule
Batiste Sampon Uscat Cherry, 200 ml
chevron-right-circle