Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser 2 in 1 pentru gene & sprancene, EYES FIRST, 7 ml, Blondesister

Uitati de genele false si de rezultatele temporare! Serul 2 in 1 pentru gene si sprancene Blondesister a fost creat pentru a va maximiza frumusetea naturala a genelor si sprancenelor.Textura sa de gel, pe baza de apa, este usoara si confortabila, absorbindu-se rapid, fara a irita ochii.*Test clinic instrumental si de autoevaluare efectuat pe 20 de voluntari femei. 16 din 20 de femei au declarat ca au observat rezultate vizibile dupa doar 2 saptamani, cu o singura aplicare pe zi.Beneficii Ser 2 in 1 pentru gene & sprancene, EYES FIRST, Blondesister:Multifunctional: pentru gene si sprancene95% ingrediente origine naturalaVegan friendly & cruelty-freeTestat oftalmologicFabricat in ItaliaAplicator mini-roller 3DAbsorbtie si uscare rapidaTextura lejeraFortifica radacina genelor/sprancenelorPrevine caderea genelor/sprancenelorAlungeste si da volum genelorIngrediente:Aqua, isopentyldiol, propanediol, glycerin, hydroxypropyl methylcellulose, sodium polyacrylate starch, hydroxyacetophenone, schisandra chinensis fruit extract, 1,2- hexanediol, caprylyl glycol, ricinus communis seed oil, maltodextrin, nephelium lappaceum seed extract, panthenol, camellia japonica seed oil, camellia sinensis seed oil, camellia japonica flower extract, camellia japonica seed extract, biotinoyl tripeptide-1.

Acest produs Ser 2 in 1 pentru gene & sprancene, EYES FIRST, 7 ml, Blondesister din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

159.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam de buze hranitor Ginger Bread, 5g, 4Organic
Zeolit Spectrum, 400g, Novo Biomedics
Revox Just Rose Water crema ochi, 50ml
Extract din muguri de frasin, 50ml, PlantExtrakt
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6507 E01
VITALEG DEPUR 30 COMPRIMATE FILMATE
Vitamina B12 500mcg, 100 capsule, Vitaking
Set pentru ingrijirea tenului cu vitamina C, Evoluderm
Multivitamine si multiminerale, 90 comprimate, Cosmopharm
chevron-right-circle