Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lion's Mane, 60 capsule, 500mg, Zenyth

Beneficii Lion's Mane, Zenyth:- poate ajuta in sustinerea sanatatii sistemului nervos si activitatii creierului;- supliment alimentare ce poate fi adjuvant in imbunatatirea performantei cognitive, cresterea puterii de concentrare si memorare.Ingrediente:Extract din corpul ciupercii Hericium erinaceus (coama leului) 10-12:1, cu min. 30% polizaharide; agent de incarcare: celuloza microcristalina; capsula vegetala: hidroxipropilmetilceluloza.Mod de administrare:Cate o capsula de 1-3 ori/zi, de preferinta pe stomacul gol, sau conform recomandarii specialistului.Precautii / Atentionari:Pentru persoane cu afectiuni grave, femei insarcinate sau care alapteaza, se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente. Corpul ciupercii poate contine sulf in mod natural, sub forma de dioxid de sulf si sulfiti.

Acest produs Lion's Mane, 60 capsule, 500mg, Zenyth din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hylo-comod picaturi oftalmice, 10ml
Crema de ras, 150ml, Mr. Gentle
Crema BB Light-Medium SPF 30 Dream Satin, 30ml, Maybelline
Unguent pentru muschi si articulatii, 60ml, Regen&Dol
Scrub de corp Natural Body Soap Renewal & Elasticity Taiga Siberica, 300ml, Natura Siberica
Paleta Skin Shades, 26g, Cupio
Gel de dus si peeling bujor, 220g, LaQ
Inlocuitor de Sare, 250 g, Kalas
Pulbere ecologica Baobab, 125g, Niavis
chevron-right-circle