Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cana de baut cu cioc dur, +6 luni, verde, PUR

Cana de baut cu cioc dur, +6 luni, verde, PUR: O modalitate distractiva si convenabila de a-i ajuta pe bebelusi sa invete sa bea singuri.Caracteristici:Incurajeaza hranirea independenta: Designul ergonomic al canii, manerele usor de prins si ciocul dur ajuta bebelusii sa invete sa tina cana singuri si sa bea din ea, favorizand independenta lor.Fara scurgeri: Valva anti-scurgere previne accidentele nedorite, facand din ora mesei o experienta mai placuta pentru bebelus si pentru parinti.Usor de curatat: Cana este fabricata din materiale durabile si usor de curatat, permitand o igiena impecabila.Sigura pentru bebelusi: Cana nu contine BPA si este fabricata din materiale non-toxice, asigurand siguranta bebelusului dumneavoastra.Caracteristici suplimentare:Capac protector pentru a mentine ciocul curat atunci cand nu este utilizatManere care asigura aderenta si stabilitateBaza conceputa pentru a mentine paharul drept cand este asezat pe o suprafata planaFabricata din materiale de calitate alimentaraSfaturi suplimentare:Lasati bebelusul sa exploreze cana cu mainile sale inainte de a o folosi.Incepeti prin a umple cana cu cantitati mici de lichid.Fiti rabdatori si incurajati bebelusul in timp ce invata sa bea singur.Faceti din timpul bautului un moment distractiv si relaxant.Oferiti bebelusului o varietate de lichide sanatoase.Aceasta cana pentru bebelusi cu cioc este un instrument valoros pentru orice parinte care doreste sa isi ajute bebelusul sa dobandeasca abilitati importante de hranire independenta si sa se dezvolte armonios. Cu ajutorul acestei cani, bebelusul dumneavoastra va fi pe drumul cel bun spre a deveni un copil independent.

Acest produs Cana de baut cu cioc dur, +6 luni, verde, PUR din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DVR Pharm Stem Imuno, 60 capsule
Vopsea de par Argan Oil 2.1, 50ml, Korres
Detergent bio pentru rufe cu parfum de migdale fara alergeni, 1000ml, Safe
Crema contur ochi antirid, 30g, Raftul cu miresme
Fusion lotiune pentru ingrijirea pielii cu argint, cupru si aur coloidal 50ppm, 100ml, Alchemy
Unghii false Fantasy Glitter Rock Candy Long Coffin, 24 bucati, Kiss
Calciu 800mg cu magneziu si vitamina D-3 Calcimate Plus, 500 tablete, GNC
EXTRACT MUGURI DE ARIN ALB 50ML
Reudol, 60 tablete
chevron-right-circle