Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mycogel Biorga gel de spalare antimicotic 150 ml

Gel de spalare special conceput pentru persoanele cu piele sensibila, iritata, insotita de roseata si scuame, localizate la nivelul zonelor cu piele grasa ( frunte, sprancene, nas, obraji). Contine: Baza de spalare vegetala ce respecta echilibrul pielii fara sa se usuce, pirolidon carboxilat de cupru si zinc, ulei de arbore de ceai (calmeaza senzatia de disconfort). Mod de aplicare: Pe scalp: se aplica precum un sampon de 2-3 ori pe saptamana pe parul umezit. Pe fata si corp: 1-2 aplicatii pe zi pe pielea umezita, spumati apoi clatiti cu apa. Evitati contactul cu ochii!

Acest produs Mycogel Biorga gel de spalare antimicotic 150 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti cu cacao si alune de padure fara gluten Bio, 300g, Naturotti
Crema de fata cu nalba alba Baby Derma, 50ml, Weleda
Esenta Blemish Cica, 150ml, Tenzero
Isis - Pachet promo Ruboril Expert M, 40 ml & Aquaruboril , 100 ml CADOU
DUREX PREZERVATIVE FEEL THIN 3 BUCATI
Servetele umede Sensitive, 12 pachete, Pampers
Unguent de arnica Montana, 30ml, Sabio
Arterin Colesterol, 30 comprimate
ASSISTA Ser Fiziologic 0.9%, 20 unidoze x 5 ML
chevron-right-circle