Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lipo3 cu vitamina E, ceramide, acizi grasi si fitosteroli Vea, 50ml, Hulka

Beneficii Lipo3 cu vitamina E, ceramide, acizi grasi si fitosteroli Vea, HulkaPiele uscata sau inrosita.Ajuta la restabilirea echilibrului natural al barierei lipidice a pielii, inclusiv pentru pielea sensibila sau agresata.Previne uscaciunea si fisurile datorate agentilor externi.Potrivit pentru zona fetei, buzelor si pentru zonele sensibile, uscate sau inrosite ale corpului.Actiune lubrifianta in caz de uscaciune sau disconfort genital sau perianal.Calmeaza pruritul, hidrateaza si hraneste pielea uscata datorita continutului de vitamina E si lipide.Ingrediente:Butyrospermum Parkii butter, Tocopheryl Acetate, Caprilic / Capric Triglyceride, Palmitic / Stearic Triglyceride, Hydrogenated Castor Oil, Ceramide NP, PhytosterolsMod de utilizareAplicati pe zonele cu probleme si masati timp de cateva secunde, pana la absorbtia completa, cel putin de doua ori pe zi sau de cate ori este necesar.

Acest produs Lipo3 cu vitamina E, ceramide, acizi grasi si fitosteroli Vea, 50ml, Hulka din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece hipoalergenice 16-30kg marimea 6(format mare) BIO, 36 bucati, Carryboo
Lapte praf PROfutura DUOBIOTIK 2 pentru 6-12 luni, 800g, Aptamil
Calciu lichid, 90 capsule, Cosmo Pharm
Ceai din coaja de crusin, 80g, Plafar
Complex de multivitamine pentru femei, 180 capsule, GNC
Hylo Comod picaturi oftalmice x 10 ml flacon
HARTMANN ZETUVIT COMPRESA STERILA 10X20CM X 25BUC
FARMEC BENZI DEPILATOARE PENTRU FATA ORHIDEE 20BUC
Sanovita Mini Rondele din orez cu glazura de cacao, 24 g
chevron-right-circle