Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray cu multivitamine Vea Mix, 100 ml, Hulka

Ingrediente Spray cu multivitamine Vea Mix, 100 ml, HulkaCyclopentasiloxane, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Oryza sativa / Oryza sativa (rice) bran oil, Ubiquinone, Retinyl cetate, Ascorbyl palmitate, Thioctic AcidBeneficii- este o combinatie inovatoare de vitamine (A, C, E, F) si antioxidanti (coenzima Q10 si acidul lipoic), care asigura buna funtionare a celulelor cutanate;- este un spray cu spectru larg de actiune, protejeaza pielea de efectele radicalilor liberi si previne semnele precoce ale imbatranirii;- imbogatit cu vitamine pentru a reduce aparitia ridurilor fine;- aceasta formula speciala permite mentinerea nivelului natural de hidratare si lasa pielea catifelata, supla si radianta;- are actiune lubrifianta in caz de uscaciune genitala sau perianala;- poate fi utilizat ca ulei protector pentru par si scalp in caz de calvitie;- spray de corp antioxidant, anti-radicali liberi;- non-comedogenic;- nu contine parfum, conservanti, parabeni, coloranti.Mod de utilizarePulverizati pe zona dorita si apoi masati pana la absorbtia completa, cel putin de doua ori pe zi.Aplicati pe vergeturi, cicatrici, pete pigmentere, riduri, piele uscata si descuamata.ContraindicatiiA nu se utiliza in caz de alergie cunoscuta sau sensibilitate la unul dintre ingrediente.A nu se lasa la indemana copiilor. Utilizati numai conform indicatiilor. A se evita pulverizarea in ochi.

Acest produs Spray cu multivitamine Vea Mix, 100 ml, Hulka din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

113.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Saci biodegradabili pentru olita portabila, 30 bucati, Potette Plus
Klorane Sampon cu extract de urzica pentru par gras, 400ml
Infostim, 60 capsule, Hypericum
Ciocolata neagra cu 56% cacao si scortisoara Bio, 100g, Chocolates Sole
Creatina pulbere Maximum Krea-Genic, 554g, Weider
Gel balsam de urs
Biscuiti minipack cu musli si ovaz, 72.5g, Gerble Expert Dietetic
Ser de fata Blue Madagascar Centella Hyalu-Cica, 30 ml, Skin1004
Spray de gat pentru copii si adulti Gatulet Fericit, 20ml, Prisaca Transilvania
chevron-right-circle