Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema picioare obosite, 250 grame, Alevia

Beneficii Crema picioare obosite, Alevia:Reduce durerea mușchilor și a articulațiilor de la nivelul picioarelor;Are efecte benefice asupra picioarelor obosite: conferă o senzație de prospețime, relaxare și ușurare a picioarelor;Reduce senzația de picioare obosite cauzată de statul prelungit în picioare, lucrul îndelungat la birou, mersul pe tocuri sau temperaturile ridicate în timpul verii;Energizează picioarele, oferind o senzație de confort și hidratatre;Stimulează circulația venoasă, calmând picioarele grele și inflamate;Hidratează și netezește pielea.Ingrediente activeGlicerinăExtract din semințe de Castan sălbaticUlei de EucaliptUlei de RozmarinIngrediente:Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Aesculus Hippocastanum Extract, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-20, Dimethicone, Carbomer, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Linalool, Limonene.Mod de utilizare:Se aplică zilnic pe zona dorită în peliculă subțire, masând ușor până la pătrunderea în piele. Se poate suplimenta cantitatea, pe parcurs, până la absorbția totală în piele. Recomandam testarea produsului cu 1 oră înainte de prima folosire, pe o porțiune mică a pielii. Doar pentru uz extern.Precautii / Atentionari:Evitaţi contactul cu ochii, cu membranele mucoase sau cu rănile deschise. Nu se recomandă copiilor mici și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Spălaţi-vă pe mâini după utilizare. A se păstra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui și de căldură (5-25°C). Produs testat dermatologic. În cazul în care apar reacţii adverse cutanate locale, vă rugăm să întrerupeţi folosirea acestuia. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul, de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează potenţialul și calitatea produsului.

Acest produs Crema picioare obosite, 250 grame, Alevia din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suport fixare brat 9907, 28-33cm, M, Medtextile
Venus Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica
GNC Quercetin 500 mg, 60 capsule
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi GU8813 C1
Rame ochelari de vedere dama Dolce & Gabbana DG3369 502
Ceai Bio Deliciul Divin al Craciunului, 60 g, Sonnentor
Magneziu marin Aquamag 15ml, 20 fiole buvabile, Oligocean
Sirop de agave Bio, 650g/500ml, Pronat
Crema maini kale si turmeric, 100 ml, Ahava
chevron-right-circle