Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spuma pentru igiena intima Gynella Silver Foam, 50 ml, Heaton

Beneficii Spuma pentru igiena intima Gynella Silver Foam, Heaton:este un dispozitiv medical cu o compozitie patentata care actioneaza in tratamentul infectiilor bacteriene, micotice si virale si ca adjuvant in tratarea leziunilor postpartum;in preventia recurentei afectiunilor vaginale;ajuta impotriva iritatiilor mecanice ale vulvei dupa sport, act sexual etc;util in distrofie vulvara (varsta, hipoestrogenism, leziuni dermatologice);argintul in formă ionica este un antimicrobian de spectru larg, neutralizează factorii microbieni in zona de aplicare si limiteaza colonizarea la locul aplicarii;izoleaza zona de aplicare de factorii microbieni externi, infectia nu se poate extinde datorita peliculei de protectie formate;promovează regenerarea naturala si reconstructia tesutului.Ingrediente active:TIAB (dioxid de titan microcristalin legat covalent cu ioni monovalenti de argint), clorura de benzalconiu, extract de Malva Sylvestris, hialuronat de sodiu.TIAB este un complex inovativ patentat ce contine dioxid de titan si  ioni monovalenti de argint. Acesta reprezinta o noua epoca a argintului utilizat in scopuri medicale. Datorita legaturilor covalente cu dioxidul de titan, ionii de argint au activitate bactericida ridicata.Compozitia este imbogatita cu extract de malva sylvestris, avand proprietati anti-inflamatoare, care reduc efectele inflamatiilor si infectiilor. Prin continutul bogat in vitamine, minerale si amino-acizi, produsul hidrateaza si calmeaza diversele simptome, imbunatatind elasticitatea si tonusul pielii.Mod de utilizare:Se aplică în strat subțire, la nivelul organelor genitale externe, 1 dată sau de 2 ori pe zi, până  la dispariția simptomelor

Acest produs Spuma pentru igiena intima Gynella Silver Foam, 50 ml, Heaton din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate si umeri, 100ml, Zdrovit
Ciocolata neagra proteica Crunchy caramel, 100g, Torras
Crema depigmentare zilnica, D-Clar, 40 ml, Rilastil
Colagen + Vitamina C cu aroma de coacaze, 400g, OstroVit
Ser anti-imbatranire Reti Age, 30ml, Sesderma
Fistic crud, 130g, Alevia
Serum pentru par Cristalli Liquidi Sublime, 50ml, Alfaparf
Set oje Nude cu 3 nunate 12263, 3 x 6ml, Magic Studio
ZIAJA Jasmine Oil- Apa micelara 50+, 200ml
chevron-right-circle