Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca pentru ochi cu Matrixyl 3%, 2 perechi, Skin Republic

Beneficii Skin Republic Masca pentru ochi cu Matrixyl 3%:Vârsta pielii este vizibil redusă;Reducerea cu 39% a aspectului ridurilor profunde;+16% îmbunătățire a texturii și netezirii pielii;Mască biodegradabilă.Ingrediente:Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Propanediol, Polysorbate 80, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Carbomer, Arginine, Panthenol, Adenosine, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Camellia Japonica Seed Oil, Polysorbate 20, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Salicylic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Maltodextrin, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, CI 77480, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Parfum/Fragrance.Mod de utilizare:Curăță pielea. Puneți câte un plasture sub fiecare zonă a ochilor. Purtați timp de 30 de minute. Îndepărtați plasturi. Nu clătiți. Pentru a asigura compatibilitatea pielii, este recomandabil să testați o zonă mică de sub ochi înainte de utilizare. Plasturile sunt ambalate individual în perechi pentru a păstra esența și trebuie folosite imediat după deschidere. Păstrați plasturii rămase într-un loc răcoros și uscat. Numai pentru uz extern.

Acest produs Masca pentru ochi cu Matrixyl 3%, 2 perechi, Skin Republic din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ProFecund B x 30 caps. Pachet Promo 1 + 1
Vitamina C Junior, 30 comprimate masticabile, Beres Pharmaceuticals
Pudra iluminatoare Feel the Glow Diamond No 3 Rose Gold, 5g, Eveline Cosmetics
Pudra proteica cu aroma de ciocolata cu caramel Whey-X5, 900g, Genius Nutrition
Molekin Imuno 3 ani+, 60 jeleuri gumate, Zdrovit
Astragalus Extract, 60 capsule, AdNatura
Ochelari de soare dama Furla SFU731 781P
Pompa de san din silicon pentru lapte matern KC139, 1 bucata, KidsCare
Walmark Urinal Express pH 6 plicuri
chevron-right-circle