Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Hairstyling
  6. /
  7. Spray iluminator pentru par...

Spray iluminator pentru par blond Go Blonder, 100 ml, John Frieda

Obtine un blond cu pana la doua nuante mai deschis, cu o iluminare maxima a parului care apare dupa nu mai mult de 10 utilizari. Pentru blondul care are nevoie de un impuls, acest spray deschide gradual nuanta parului pentru un blond proaspat si cu aspect sanatos.Rezultate transformationale:Lumineaza blondul lipsit de vitalitate inca de la prima utilizare.Ingrediente:Aqua, Hydrogen Peroxide, Polysorbate 20, Parfum, Etidronic Acid, Sodium Hydroxide, Acetaminophen, Salicylic Acid, Phosphoric Acid, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-47, Polyquaternium-55, Propylene Glycol, Acid Violet 43, Vitis Vinifera Juice Extract, Citrus Medica Limonum Peel Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Extract, Glycerin, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Extract, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.Mod de utilizare:Pulverizati spray-ul iluminator pe parul curat si uscat cu prosopul. Apoi aplicati produsele pentru protectie termica sau coafati ca de obicei. Uscati-va complet parul imediat. Pentru o iluminare optima utilizati placa de par sau un ondulator dupa uscare. Nu utilizati zilnic. Se recomanda aplicarea la fiecare a doua spalare, pe parul umed. Nu utilizati de mai mult de 10 ori pe aceeasi portiune de par. Spray-ul nu indeparteaza reflexele aramii. Precautii:Atentie: Contine peroxid de hidrogen. Pentru uz extern, numai pe parul de pe scalp. A nu se aplica pe scalp sensibil, iritat sau deteriorat. Intrerupeti utilizarea daca apare ruperea parului, iritatia pielii sau roseata. Purtati manusi adecvate sau spalati-va mainile imediat dupa utilizare. Evitati contactul cu ochii si alte zone sensibile. Daca apare contactul, clatiti imediat bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este inghitit, solicitati ajutor medical. Acest produs va deschide permanent culoarea parului dvs. Nu utilizati pe nuante naturale de par saten sau mai inchis, par intens decolorat (deschis 4-8 nuante) sau nuante platinate sau blond deschis.  Nu utilizati pe radacinile care au crescut mai putin de 2.54 cm. Depozitati recipientul departe de caldura si lumina. Protejati tesaturile din jur de stropire.

Acest produs Spray iluminator pentru par blond Go Blonder, 100 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

NAUSOLVIT PICATURI ORALE 20ML
Lapte praf Aptamil Fara lactoza, 400g, de la nastere 0luni+
KLORANE BEBE SERVETELE UMEDE CALMANTE 70BUC
Scutece extra large Soft, 15+ kg, 44 bucati, PINE
Royal Jelly cu laptisor de matca 1000mg + lecitina, 30 capsule, Marnys
Vichy Capital Soleil Gel SPF 50 pentru copii rezistent la apa 200 ml
BIODERMA SENSIBIO H2O AR APA MICELARA 250ML
Boabe de soia invelite in ciocolata amaruie fara gluten, 50G, Landgarten
Faith in Nature Balsam natural calmant cu jojoba, 400 ml
chevron-right-circle