Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Balsam
  6. /
  7. Balsam anticadere Ginger Organic,...

Balsam anticadere Ginger Organic, 250ml, T-LAB

Imbogatit cu brusture organic, Vitamina B3 si D-Panthenol. Produs cu ingrediente certificate organic, 99% ingrediente derivate in mod natural, vegan. Ingrediente:Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Zingiber Officinale Root Juice,  Arctium Lappa Root Extract, Niacinamid, Panthenol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Glycerin, Polyquaternium-10, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Fragrance, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene Mod de utilizare: Se aplica pe parul samponat in prealabil si uscat cu prosopul. Se maseaza pe lungimi si varfuri. De preferat se lasa sa actioneze 3-5 minute, apoi se clateste bine. Testat dermatologic. Produs in UE.

Acest produs Balsam anticadere Ginger Organic, 250ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1495 05A
Magneziu marin, 30 capsule, AdNatura
Termometru cu infrarosu Gentle Temp GT720, Omron
Risotto Vegan, 10 plicuri, Nupo
Serum reparator cu beta-panthenol Panthenol Line, 30ml, Some By Mi
Sideral Folic, 20 plicuri, Solacium
Sirop de muguri de brad, echinacea si propolis, 500ml, Plafar
Masca hidratanta de noapte Moisture Surge, 100ml, Clinique
Crema reparatoare pentru ingrijirea mainilor 5% miere de Manuka IAA15+, 50ml, CicaManuka
chevron-right-circle