Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Masca antimatreata Sage Organic,...

Masca antimatreata Sage Organic, 250ml, T-LAB

 Imbogatit cu arbore de ceai organic, Vitamina E si D-Panthenol. Produs cu ingrediente certificate organic, 99% ingrediente derivate in mod natural, vegan.Ingrediente:Aqua*, Cetearyl Alcohol**, Coco-Caprylate**, Behenamidopropyl Dimethylamine**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**, Cocos Nucif era Oil***, Salvia Officinalis Leaf Extr act***, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil***, Panthenol, Tocopherol**, Glycerin, Propanediol Caprylate**, Distearoylethyl Hydro xyethylmonium Methosulfate, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate**, Butylene Glycol, Fragrance, Lactic Acid, Pheno xyethanol, Ethylhexylglycerin, Alpha-lsomethyl lonone, Limonene, Cl 60730Mod de utilizare:Se aplica pe parul samponat in prealabil si uscat cu prosopul. Se maseaza pe lungimi si varfuri. De preferat se lasa sa actioneze 3-5 minute, apoi se clateste bine. Testat dermatologic. Produs in UE.

Acest produs Masca antimatreata Sage Organic, 250ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema coloranta BB Cream 2 in 1, FAIR 00, SPF 15, 30 ml, Blondesister
Plasturi racoritori pentru stari febrile copii si adulti, 2 bucati
Balsam de par pentru hidratare fara clatire Moisture Nutritive Leave In, 200ml, Alfaparf
Crema hidratanta fermitate corp H3 Evolution Perfect Look, 200ml, Gerovital
ESVIDA PROSCOF INFANT PICATURI CU EXTRACT DE IEDERA 100ML
Biscuiti digestivi cu ciocolata fara gluten, 150g, Schar
Gel de curatare Teen Derm Sensitive, 250ml, Isis Pharma
Tinctura de Marul Lupului, 200ml, Faunus Plant
FIXODENT ORIGINAL DUO PACK CREMA ADEZIVA 94G
chevron-right-circle