Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sapun lichid pentru maini White Musc & Ananas, 300 ml, Vivian Gray

Ingrediente:Aqua (water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (fragrance), Phenoxyethanol, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.Mod de utilizare:Aplicați o cantitate mică de săpun pe mâinile umede, faceți spumă și clătiți în 20-30 de secunde.

Acest produs Sapun lichid pentru maini White Musc & Ananas, 300 ml, Vivian Gray din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de orez cu gust de inghetata de vanilie, 1000g, Genius Nutrition
Tetina din Silicon Nature, marimea L, 2 bucati, Nuk
Gel hidratant antipoluare 3Step, 125ml, Clinique
Fisetin 250mg, 60 capsule, NewLife
COREGA NEUTRO CREMA ADEZIVA 40G 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Proteine din zer, pudra proteica, ON 100% Whey Gold Standard, aroma capsuni, 300g, Optimum Nutrition
Penne ecologice cu quinoa fara gluten, 250g, Ma Vie Sans Gluten
Coenzima Q10 Forte, 60 comprimate, Dacia Plant
Unt de Arahide crocant, 250g, Solaris
chevron-right-circle