Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sapun lichid pentru maini Sensual Jasmine, 350 ml, Vivian Gray

Ingrediente:Aqua (water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum (fragrance), Glyceryl Oleate, Coco-glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol.Mod de utilizare:Aplicați o cantitate mică de săpun pe mâinile umede, faceți spumă și clătiți în 20-30 de secunde.

Acest produs Sapun lichid pentru maini Sensual Jasmine, 350 ml, Vivian Gray din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Naturalis sapun cu glicerina si violete buc.
Felii texturate din soia, 300g, SanoVita
SennaLax, 20 comprimate
Pro Digestiv 10000 UI, 30 capsule Balkan Pharmaceuticals
Cosmopharm Aloe Vera, 30 capsule
Trusa Spring Crema de zi Liftactiv Collagen Specialist, 50 ml, Vichy
Set Old School Box, Monsieur Barbier
Gel intim natural cu aloe si lemn dulce, 300ml, Yope
Set plastilina Lovin Neon Dough, 9 x15g, Oktoclay
chevron-right-circle