Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sapun lichid pentru maini Sparkling Orange, 350 ml, Vivian Gray

Ingrediente:Aqua (water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxy- Ethanol, Parfum (fragrance), Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalyl Acetate, Tetra- Methyl Acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Limon Peel Oil (lemon Oil), Citral, Linalool, Pinene, Alpha- Isomethyl Ionone, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol.Mod de utilizare:Aplicați o cantitate mică de săpun pe mâinile umede, faceți spumă și clătiți în 20-30 de secunde.

Acest produs Sapun lichid pentru maini Sparkling Orange, 350 ml, Vivian Gray din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti fara zahar Dorada, 330g, Gullon
Menopause, 30 capsule, Manhae
Pestisori gumati cu Omega-3 si aroma cola, 36 jeleuri, Moller's
Fares Silueta perfecta 1, purificare si drenaj, M123, 20 plicuri
Spray pentru nas decongestionant cu Acid Hyaluronic, 100ml, Euritalia
Pachet Promotional Celadrin Extract Forte 60 capsule + Colafast Colagen Rapid 30 capsule
Crema protectie solara pentru bebelusi cu SPF50, 100ml, Gamarde
Fiole pentru pete pigmentare cu niacinamide (vitamiba B3), 10ml, Babaria
Set Biocare Pasta de dinti Biocare 50 ml + Periuta Profi, Swissdent
chevron-right-circle