Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Krauter Gheara Dracului Roll...

Krauter Gheara Dracului Roll LifeCare 50 ml

Beneficii: Gheara dracului se numara printre cele mai importante componente ale fitoterapiei moderne. Contribuie la reducerea intensitatii si frecventei durerilor articulare. Ajuta la mentinerea functionarii normale a articulatiilor. Sustine mecanismele de protectie impotriva stresului oxidativ. Eucaliptul BIO are proprietati antimicrobiene si antibacteriene, este un remediu important in tratarea artritei. Ginsengul BIO tonifica organismul si ii reda energia necesara pentru a functiona in mod corespunzator. Lemongrassul BIO reduce inflamtiile si tonifica pielea, ajuta la purificarea si regenerarea tesuturilor. Rozmarinul BIO cu proprietati antiinflamatorii, antialergice, antifungice si antiseptice este de un real ajutor pentru organismul uman. Mod de utilizare: Doar pentru uz extern. Se maseaza usor pe suprafata pielii. Spalati mainile dupa folosire. Compozitie: Aqua, Alcohol Denaturat, Methylpropanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Cymbopogon Citratus Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthyl Lactate, Menthol, Camphor, Glycerin, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Sorbitol, Limonene, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol. Produs vegan. Precautii: A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Krauter Gheara Dracului Roll LifeCare 50 ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dispozitiv de hranire din silicon pentru +6 luni Roz, 1 bucata, Bbox
COUGHEND SIROP FARA ZAHAR 100 ML
Precision 1Day unica folosinta 30 bucati / cutie
Ceai hepato-biliar, 50g, AdNatura
Spuma de baie tonifianta cu ulei de portocale Boogie Woogie, 400ml, Beauty Jar
Gerovital Tratament Expert Sampon hidratant cu argan, 40ml
Bio-Vitamina C, 60 tablete, Pharma Nord
Balsam pentru buze, Xerolact, 15 ml, Rilastil
Tinctura de Branca Ursului, 500ml, Aroma Plant Bonchis
chevron-right-circle