Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Doppelherz Iritacolin 30 comprimate

Doppelherz Iritacolin 30 comprimate

Proprietati: - absoarbe gazele intestinale si formeaza un film protector pe mucoasa intestinala; - elimină substanțele toxice si iritante, împiedicând absorbția acestora; - restabilește echilibrul microflorei intestinale; - aloe vera, (Aloe vera L, gel din suc) 200:1 extract uscat, crează un film protector pe membrana mucoasă, bogată în polizaharide cu activitate antioxidantă puternică; - extractul de nalbă mare (Althaea officinalis L) crează un strat bioadeziv în țesutul epitelial, cu proprietăți emoliente și calmante, bogate în polizaharide; - extractul de mușețel (Matricaria chamomilla L) are acțiune liniștitoare și antispastică, proprietăți calmante și antioxidante; - lactobacillus plantarum tindalizat (conține soia, lapte și produse lactate, inclusiv lactoză), imbunătățesc microflora intestinală; - tulpina probiotică L.plantarum 299 atenuează simptomele asociate cu dureri abdominale și flatulență; - uleiul esențial de fenicul dulce (Foeniculum vulgare Mill) amelioreaza gazele, balonărea și spasmele intestinale, relaxează mușchii intestinali și ameliorează constipația; - uleiul esențial de chimen (Carum carvi L), bogat în ulei volatil, ulei gras şi proteine, este indicat în calmarea colicilor intestinali. Mod de utilizare: 2 comprimate/zi, administrate între sau înainte de masă, conform recomandărilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. În caz de durerea acută, doza poate fi dublată. În funcție de intensitatea bolii, se recomandă mărirea duratei tratamentului de la 2 la 6 săptămâni și repetarea tratamentului în cazul apariției simptomelor recurente. Compozitie: Zeolit (clinoptilolit), extract de mușețel (Matricaria chamomilla L), extract de nalbă mare (Althaea officinalis L), Aloe vera (Aloe vera L., gel din suc) 200:1 extract uscat, carboximetilceluloza de sodiu reticulată, Lactobacillus plantarum tindalizat (conține soia, lapte și produse lactate, inclusiv lactoză), celuloză, fosfați de calciu, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu, ulei esențial de fenicul dulce (Foeniculum vulgare Mill.), ulei esențial de chimen (Carum carvi L). Precautii: A nu folosi în timpul sarcinii, alăptării și la copiii sub 12 ani. Nu depășiți doza de 4 comprimate/zi. Nu utilizați produsul dacă sunteți alergic sau hipersensibil la orice componentă.

Acest produs Doppelherz Iritacolin 30 comprimate din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam emolient Exomega Control, 200ml, A-Derma
Ochelari de soare dama Guess GU7885H 05B
LACALUT PERIUTE INTERDENTARE MARIME L 4MM X 5BUC
MINUT Leucoplast plast panza, 2,5 cm x 5 cm
Ghete ortopedice postoperatorii PIUMAPED 1 - 43
Gel de spalare pentru fata si barba Mr.Wild, 200ml, 4Organic
ABOCA FINOCARBO PLUS 20 CAPSULE
MORSA 110432 CIORAP PANA LA COAPSA COMPRESIE 15-20MMHG MARIME M
Ceai de seminte de schinduf x 50 g FAR
chevron-right-circle