Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Eritem fesier
  6. /
  7. Crema organica pentru zona...

Crema organica pentru zona scutecului BABY, 50 ml, BIO G

Beneficii Crema naturala pentru zona scutecului bebelusului BIO G Baby:Ingredientul principal, apa cu argint coloidal, este renumit pentru proprietățile sale antibacteriene, antimicrobiene, antivirale și antifungice, oferind o protecție optimă împotriva iritațiilor. Combinată cu o selecție specială de uleiuri și extracte din plante, formula noastră unică și echilibrată include ceară de albine, ulei de germeni de grâu și extracte valoroase de mușețel, calendula officinalis, morcov, rodie și gălbenele, care ajută la menținerea hidratării și la calmarea pielii iritate;Adăugarea de extract de pătlagină lată este crucială, fiind recunoscută pentru proprietățile sale extraordinare în tratarea rănilor și stimularea regenerării pielii. Propolisul adaugă un strat suplimentar de protecție, consolidând bariera naturală a pielii împotriva umidității și factorilor externi.

Acest produs Crema organica pentru zona scutecului BABY, 50 ml, BIO G din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dulceata de afine fara zahar, 300g, Sweeteria
LIBIFEME, 30 comprimate
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint 8702 C3
Baton energic Beta Fuel Enegy Chew Portocale, 60g, SiS
5-HTP, 30 capsule, Solgar
Melatonina 5mg, 40 comprimate, Laboratoarele Remedia
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AG bej - pana la coapsa, varf inchis - Negru, 8
Pigment presat cameleonic Muah RebelEyes - Dark side, 1g, Cupio
Excilor tratament pentru negi 2 in 1 3,3 ml
chevron-right-circle