Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema de fata organica BABY, 50 ml, BIO G

Beneficii BIO G BABY Cremă de față organică:Combinație eficientă de uleiuri esențiale și argint coloidal, crema noastră asigură o barieră protectoare robustă împotriva agresiunilor mediului, prevenind iritațiile și uscăciunea. Argintul coloidal, cu proprietățile sale remarcabile antibacteriene, antimicrobiene, antivirale și antifungice, joacă un rol cheie în menținerea sănătății și purității pielii;Îmbogățită cu ingrediente nutritive precum uleiul de susan, untul de cacao, uleiul de ricin și uleiul de germeni de grâu, alături de extracte de rodie, morcov și gălbenele, crema noastră hidratează profund și revitalizează. Adăugarea de propolis și ceară de albine îmbunătățește formula, asigurându-se că pielea bebelușului rămâne moale, suplă și perfect protejată.

Acest produs Crema de fata organica BABY, 50 ml, BIO G din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Himalaya Pasta de dinti Stain Away Herbal Toothpaste,75 ml 234416
Crema pentru pleoape Eczeane Palpebral UHT, 20ml, Noreva
Protectoare mamelon Skin Touch, S, 2 bucati, Lovi
VITAMIN D3 125 MCG X 473 ML TRACE MINERALS
ASPECTON CASSIS 30 TABLETE
Gel crema de dus Coconut breezee, 400ml, Elmiplant
Sampon si gel de dus pentru copii, 150ml, Bambo Nature
Fulgi de magneziu pentru baie, 500 g, Niavis
Tonic facial cu avocado si aloe, 150ml, Organic Shop
chevron-right-circle