Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Zentinor 1000 mg/5 ml...

Zentinor 1000 mg/5 ml 20 fiole buvabile Zentiva

Proprietati: - arginina are un rol important în diferite procese fiziologice și biologice; - arginina este un aminoacid esențial pentru dezvoltarea umană și reprezintă sursa de energie esențială pentru contracția musculară; - este precursor pentru sinteza: proteinelor, ureei, poliaminelor, creatininei, prolinei, glutamatului, agmatinei; - este implicată în ciclul Krebs; - are rol important în diviziunea celulară si participă în sinteza colagenului. Mod de utilizare: Este utilizat la adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani. - 1-2 fiole pe zi. - conținutul fiolei trebuie diluat în puţină apă și consumat preferabil înainte de mese. Fiolele au inele de marcaj pe ambele părți, la capete, unde este prezent un punct de rupere predeterminat. Vârfurile trebuie să fie rupte în punctele de rupere predeterminate. Soluția va curge doar atunci când ambele vârfuri vor fi rupte. Țineți fiola în poziție oblică, lângă paharul cu care veți bea (nu deasupra acestuia!) Rupeți vârful superior, îndoindu-l cu o presiune ușoară. Vă puteți ajuta de un șervețel de hârtie pentru a-l rupe cu o presiune mai puternică. Întoarceți fiola cu capul în jos (când soluția nu curge încă). Țineți fiola în poziție oblică lângă pahar, astfel încât doar vârful rupt să se afle deasupra paharului. Rupeți cel de-al doilea vârf si soluția va curge. Verificați ca soluția din pahar să nu conțină cioburi. Compozitie: Aspartat de arginină (1000mg/fiola), îndulcitor: Sucroză, aromatizant: Aromă de caise, colorant: Caramel (pudră de zahăr caramelizat).

Acest produs Zentinor 1000 mg/5 ml 20 fiole buvabile Zentiva din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus natural hranitor cu unt de shea si ulei de argan, 400ml, Faith in Nature
Piure bio de legume si paste in stil Bolognaise +6 luni, 2 x 200g, BabyBio
Orostim-HV 250mg adulti, 30 capsule, Institutul Cantacuzino
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Boheme Sunshine, 1 bucata, Bibs
Bomboane miere, pin, 100g, Apidava
Seboradin lotiune anticaderea parului, 200ml
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO4270 548
Ulei de masaj Testosterol, 100ml, Steaua Divina
NUK Suzeta Signature Silicon M2(6-18l), 2 bucati
chevron-right-circle