Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea mainilor
  6. /
  7. Tratament activator de crestere...

Tratament activator de crestere pentru unghii fragile, 8 ml, Eye Care Cosmetics

Acest tratament ajută unghiile să crească lungi, puternice și frumoase.Cu compoziția sa activă îmbogățită cu ingredientul activ inovator TDC, precum și cu Siliciu și Calciu, activatorul de creștere ajută la îmbunătățirea creșterii naturale a unghiilor.Datorită formulei sale de înaltă toleranță, acest tratament este recomandat pentru unghiile sensibile sau fragile.Beneficii Tratament activator de crestere pentru unghii fragile, Eye Care Cosmetic:Favorizeaza cresterea unghiilor;Imbogatit in silicon si calciu;Toleranta ridicata;Unghii fragile.Ingrediente:Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Ethyl Acetate, Tocopherol, CI 47005 (Yellow 10), Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Calcium Pantothenate, CI 42090 (Blue 1).Mod de utilizare:Seara: indepartati lacul de unghii si aplicati activatorul de crestere. Pentru o penetrare completa, masati cu miscari circulare.Dimineata: spalati mainile si/sau picioarele cu sapun, clatiti, uscati apoi puteti aplica lacul de unghii, ca de obicei.

Acest produs Tratament activator de crestere pentru unghii fragile, 8 ml, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fier cu actiune blanda 28mg, 90 capsule, Jamieson
Spray de gat forte Albina Carpatina, 20ml, Apicola
Inel pesar din silicon cu NOD, fara suport - 2
BiSeptol Urinar, 30 comprimate, Dacia Plant
Avene Gel Exfoliant, 75 ml
Echinacea forte, 60 comprimate, Dacia Plant
Bandaj fixare elastic Peha-haft 10x4
Gel de dus Argan Oil, 250ml, Dove
MEDTEX 8013 SUPORT BRAT MARIME L 90-130CM
chevron-right-circle