Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea mainilor
  6. /
  7. Tratament antidespicare pentru unghii...

Tratament antidespicare pentru unghii fragile, 8 ml, Eye Care Cosmetics

Acest tratament antidespicare pentru unghii este îmbogățit cu siliciu pentru a întări unghiile despicate.Împiedică despicarea unghiilor prin promovarea coeziunii între diferitele straturi de keratina, menținându-le în același timp suple și puternice.Poate fi folosit singur pentru a proteja unghia și a ușura aplicarea lacului.Formula sa de înaltă toleranță protejează unghiile sensibile sau fragile.Beneficii Tratament antidespicare pentru unghii fragile, Eye Care Cosmetics:Previne despicarea unghiilor;Imbogatita cu silicon;Toleranta ridicata;Unghii sensibile sau fragile.Ingrediente:Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid / Neopentyl Glycol / Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Etocrylene, CI 60725 (Violet 2), Propylene Glycol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, CI 42090 (Blue 1).Mod de utilizare:Aplicati un strat din acest lac inainte de a va aplica oja, apoi adaugati 1 pana la 2 straturi de lac pentru unghii.

Acest produs Tratament antidespicare pentru unghii fragile, 8 ml, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Absorbante din bumbac organic super, 10 bucati, Enroush
Cremǎ Alpin Pentru Față Spf 30 Sun
Fiole hidratante pentru picioare 24h, 7 fiole, Feet Calm
Crema pentru protectie solara cu centella asiatica SPF50+ PA++++, 50ml, Mary and May
Gel de dus Cherry Blossom, 250ml, L'Occitane
La Cabine Conturul Ochilor 1 fiola*2ml
Unghiera bebelusi Baby, albastra, 1 bucata, Parsa
Chips de banane de gatit cu lime, 75g, Samai
HEXISEPT + LOT HIDR REPARATOARE ANTIBACTERIANA X 250ML
chevron-right-circle