Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Strat protector de baza, unghii fragile, 8 ml, Eye Care Cosmetics

Utilizarea stratului de bază de protecție pe unghie înainte de aplicarea lacului permite o întindere mai ușoară și o păstrare mai lungă a lacului de unghii.Această bază netezește suprafața unghiei și formează o peliculă protectoare care previne colorarea unghiilor din cauza pigmenților din lacurile de unghii.Este imbogatita cu siliciu si oligoelemente (Sulf - Calciu - Fier - Zinc) si vitamina E pentru a proteja si intari unghiile.Este produsul perfect pentru unghiile slăbite, poroase sau sensibile.Beneficii Strat protector de baza, unghii fragile, Eye Care Cosmetics:Baza pentru lac de unghii;Formeaza o bariera protectoare pe unghie;Imbogatit cu silicon si oligoelemente;Toleranta ridicata;Unghii fragile.Ingrediente:Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Adipic Acid / Neopentyl Glycol / Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol , Acetyl Tributyl Citrate, Isostearic Acid, Aqua (Water) Sorbitan Oleate, Tocopheryl Acetate, Cocoyl Hydrolyzed Keratin, Cysteine, Calcium Pantothenate, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Ferrous Gluconate, Zinc Lactate.Mod de utilizare:Aplicati unul sau doua straturi de baza, singur sau sub lacul dvs. obisnuit.

Acest produs Strat protector de baza, unghii fragile, 8 ml, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

FARES R18 PLANTUSIN FORTE MIERE VITAMINA C PROPOLIS SIROP 100ML
Salviasept Kids cu aroma de Cola, 12 comprimate moi, Zdrovit
Faina de orez, 500g, Springmarkt
Unguent Eritem Fesier 50g Farmacia Indrafarm
Jucarie de apucare din lemn de artar forma floare 570-V5, 1 bucata, Grunspecht
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6549 E01
Ceai muguri de pin R45, 50g, Fares
Lac de unghii Hybrid Fusion H20, 10.5ml, Andreia Professional
ZDROVIT MOLEKIN VIT D + VIT K 30 COMPRIMATE FILMATE
chevron-right-circle