Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Manichiura si pedichiura
  6. /
  7. Tratament pentru netezirea unghiilor...

Tratament pentru netezirea unghiilor striate, 8 ml, Eye Care Cosmetics

Acest întăritor de unghii este special conceput pentru persoanele cu unghii slăbite, casante, cu aspect neuniform. Este formulat pentru a netezi și a întări unghiile striate. Acest lac reduce imediat crestele, datorita texturii sale de umplutura si a  combinatiei Mica-Titan care estompeaza conturul unghiei. Formula sa îmbogățită în Siliciu și oligoelemente întărește unghiile slăbite. Poate fi folosit singur sau ca bază de întărire înainte de aplicarea lacului.Este formulat fără parfum, toluen, formol sau colofoniu, pentru a proteja cele mai sensibile unghii.Beneficii Tratament pentru netezirea unghiilor striate, Eye Care Cosmetics:Intareste unghiile slabite;Siliciu si oligoelemente;Toleranta ridicata;Unghii sensibile sau fragile.Ingrediente:Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Phtalic Anhydride / Trimellitic Anhydre / Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid / Neopentyl Glycol / Trimellitic Anhydride Copolymer, Benzotriazoyl Dodecyl p-Cresol, Etocrylene, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Aqua (Water), CI 77891(Titanium Dioxide), Mica, Tocopheryl Acetate, Silica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Cysteine, CI 15850 (Red 7 Lake), Zinc Lactate, Ferrous Gluconate, Calcium Pantothenate, CI 19140 (Yellow 5 Lake).Mod de utilizare:Dupa agitarea sticlei, aplicati unul sau doua straturi de lac in fiecare zi timp de o luna.

Acest produs Tratament pentru netezirea unghiilor striate, 8 ml, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema intensiva pentru calcaie si coate Femina Intimity, 60ml, Pell Amar
URIAGE 1er BEBE Spray anti-iritatii CU-ZN, 100 ml
Paleta Ultra Contour, 13g, Makeup Revolution
Toner de fata calmant Heartleaf 77%, 500ml, Anua
Alevia Rasnita cu sare roz de himalaya cristale neiodata, 200g
Alinan Energie si poftă de mâncare 150 ml
Ciuperca tibetana, 180 capsule, Health Nutrition
Ulei nutritiv pentru dus si baie 2in1, 400ml, Mixa
BLUE CAP CREMA 50G
chevron-right-circle