Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Demachiante
  6. /
  7. Tonic demachiant cu actiune...

Tonic demachiant cu actiune blanda, 200 ml, Eye Care Cosmetics

Acest tonic delicat, portocaliu, desăvârșește curățarea și demachierea feței prin eliminarea ultimelor impurități.Contine vitamina E si este imbogatit cu extracte de frunze de piersic. Revigorant, tonifiant si calmant , calmeaza pielea si o lasa moale si supla .Este formulat cu toleranță ridicată pentru pielea sensibilă sau alergică.Beneficii Tonic demachiant cu actiune blanda, Eye Care Cosmetics:Completeaza demachierea;Reimprospateaza si calmeaza pielea;Toleranta ridicata;Piele sensibila sau alergica.Ingrediente:Aqua, Poloxamer 407, Glycerin, Phenethyl Alcohol, Methyl Gluceth- 20, Sodium Phosphate, Parfum, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Prunus Persica (Peach) LeafExtract, CI 15985 (Yellow 6), CI 16035 (Red 40). (TDC05).Mod de utilizare:Se aplica cu un tampon de bumbac dimineata si seara pe fata si gat, dupa Lotiunea de curatare blanda Eye Care Cosmetics.

Acest produs Tonic demachiant cu actiune blanda, 200 ml, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ducray A-Derma Dermalibour Cica Crema reparatoare purificatoare 50 ml
Unt de migdale Bio, 250g, Bettr
Crema-balsam pentru schimbatul scutecului Vitamin Barrier 123, 50ml, Mustela
Polygemma 14 Articulatii detoxifiere, 50ml, PlantExtrakt
IDELYN URINAL 60 CAPSULE
Fier 20 mg, 60 capsule
Miere de Salcam cu Ghimbir, 12 plicuri, Meliforte
LACALUT EXTRA SENSITIVE PASTA DE DINTI MEDICINALA 75ML
Crema pentru reparare si lifting Smart Clinical Repair, 50ml, Clinique
chevron-right-circle