Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema pentru maini si picioare Aqualiss, 50 ml, Eye Care Cosmetics

Formula sa specifică este biomimetică, formând o peliculă protectoare non-grasă pe piele și asigurând eliberarea prelungită a ingredientelor sale active pentru o hidratare intensă de lungă durată. Hidratează și hrănește; Calmeaza si Protejeaza; Formula de inalta toleranta.Beneficii Aqualiss, crema pentru maini si picioare, Eye Care:Hidrateaza si hraneste;Calmeaza si protejeaza;Formula de inalta toleranta;Pentru piele sensibila sau slabita;Recomandat in oncologie – chimioterapie si terapie tintita.Ingrediente:Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol Dicaprylate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Glycerin, Butylene Glycol, Camellia Oleifera Seed Oil, Octyldodecanol, 1,2-Hexanediol, C10-18 Triglycerides, Polyacrylate Crosspolymer-6, Octyldodecyl Xyloside, Parfum (Fragrance), Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tocopheryl Acetate, Urea, Panthenol, Linoleic Acid, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, P-Anisic Acid, Ethylhexyl Palmitate, Lactic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Stearic Acid, T-Butyl Alcohol, Linolenic Acid, Xylose, Tocopherol.Mod de utilizare:Aplicati Aqualiss si masati de la varful degetelor pana la incheieturi si de la degetele de la picioare pana la glezne, de cate ori este necesar. Folositi crema de la inceputul tratamentului si continuati pe tot parcursul acestuia.

Acest produs Crema pentru maini si picioare Aqualiss, 50 ml, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

107.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Serum essential pentru unghii si cuticule, 10ml, Sabio
Sun Wave Endolex Complex 30 Comprimate
Fluid catifelant cu SPF 50 Soleil Protect, 50ml, Roc
DR. HAPPY JL921 BASTON CU 4 PICIOARE
Biscuiti dietetici cu faina de orez fara gluten, 200g, BiAglut
Fond de ten Nude Drop Tinted Serum Foundation 010N, 30ml, Catrice
Seminte decorticate de canepa, 500g, Canah
RESPIRAN HYAL SPRAY NAZAL 20ML
11060 Gerovital Tratament Expert Sampon regenerant, 400 ml
chevron-right-circle