Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema corectoare anticearcan pentru conturul ochilor, 10 g, Eye Care Cosmetics

Textura sa cremoasa si confortabila, aplicata in miscari circulare pentru a stimula microcirculatia, patrunde foarte repede in piele. Formulata cu toleranta ridicata, este recomandata in special pentru ochii sensibili sau alergici.Beneficii Crema corectoare anticearcan pentru conturul ochilor, Eye Care Cosmetics :Reduce semnele de oboseala;Ingrediente active decongestionante naturale;Promoveaza microcirculatia;Toleranta ridicata;Ochi sensibili sau alergici;Extras din rezultatele clinice a formulei cremei corectoare): (studiu realizat de IDEA - 21 de zile pe 16 de voluntari);Ingrediente:Aqua, Propylene Glycol Isoceteth-3 Acetate, Hamamelis Virginiana, Leaf Water, Isostearyl Isostearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Silica, Phenethyl Alcohol, Stearic Acid, Polyacrylamide, Palmitic Acid, PEG-75 Stearate, Mica, C13-14 Isoparaffin, Dimethicone, Steareth-20, Xanthan Gum, Ceteth-20, Carbomer, Sodium Dehydroacetate, Sodium Hydroxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), Propolis Extract, Laureth-7, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Potassium Sorbate, Chlorhexidine Digluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate, N-Hydroxysuccinimide, Sodium Citrate, Biotin, Chrysin, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7.Mod de utilizare:se aplica delicat dimineata si seara prin masaj circular in jurul ochiului. Pentru a stimula circulatia si pentru a promova penetrarea, tamponati usor zona cu varful degetelor.

Acest produs Crema corectoare anticearcan pentru conturul ochilor, 10 g, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

91.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mayam Ulei esential de Ylang-Ylang M-1147, 10 ml
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1471 07A
Esenta reglatoare pentru scalp Purifying, 75ml, L'Occitane
Vopsea de par permanenta Ultra Duo Max Nr. 10.1, 200ml, Loncolor
Ceai Antitusin, 50g, Steaua Divina
Ulei pentru fata si gat Arganlife, 15ml, Mincer Pharma
Crema de lifting pentru conturul ochilor Lift Integral, 15ml, Lierac Paris
Sterilizator cu aburi BC1005, 1 bucata, Laica
SOLARIS Ulei esential iasomie, 10ml
chevron-right-circle