Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Demachiante
  6. /
  7. Lotiune demachianta pentru ochi...

Lotiune demachianta pentru ochi sensibili, 125 ml, Eye Care Cosmetics

Această loțiune ultra-blandă curăță zona ochilor și îndepărtează ușor machiajul ușor.Formula sa cu o textură apoasă, îmbogățită cu apă florală catifelată de floare de colț  este perfect potrivită pentru ochii sensibili. Lasa o senzatie proaspata si tonifiata. Este formulat cu surfactanți neionici, izotonici și cu pH lacrimal, perfect pentru ochii sensibili sau purtătorii de lentile de contact.Beneficii Lotiune demachianta pentru ochi sensibili, Eye Care Cosmetics:Senzație de prospețimeApă florală de floarea de colțToleranță ridicatăOchi sensibili sau purtători de lentile de contactIngrediente:Aqua, Poloxamer 407, Centaurea Cyanus Flower Water, Disodium Phosphate, Phenethyl Alcohol, Butylene Glycol, p-Anisic Acid, Sodium Phosphate, Sodium Hydroxide, CI 42090 (Blue 1), Parfum (Fragrance).Mod de utilizare:Cu un tampon de bumbac se aplica pe ochii inchisi si pe conturul acestora. Lasati sa actioneze cateva secunde pentru a dizolva machiajul, apoi stergeti fara a freca. Folositi un tampon de bumbac diferit pentru fiecare ochi.

Acest produs Lotiune demachianta pentru ochi sensibili, 125 ml, Eye Care Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

76.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Elmiplant Velvet Touch Balsam Dupa Depilat, 100 ml
Reflor Choco x 10 tab. Pachet Promo 1 + 1
Cantar 2in1 cu Blueetoth pentru 100kg, 1 bucata, U-Grow
Vopsea de par Argan Oil 7.3, 50ml, Korres
GRIP STOP SPRAY NAZAL 20ML
TruBlends Green lunare 30 de purtari 2 lentile/cutie
Picaturi Suedeze Dr Racz, 100 ml, Parapharm
Ochelari de soare dama Police SPLL36 0700
Spuma de par pentru volum, 125ml, Alfaparf
chevron-right-circle