Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijirea pielii
  6. /
  7. Ser impotriva mancarimilor pielii...

Ser impotriva mancarimilor pielii in timpul sarcinii, 125 ml, Lansinoh

Beneficii Ser impotriva mancarimilor pielii in timpul sarcinii, Lansinoh:Calmeaza mancarimea pielii in perioada sarcinii, hidrateaza si ofera un efect de racire imediat pentru pielea uscata si stransaRacoreste si calmeaza instantaneu, chiar si cea mai sensibila pieleContine mentol si ingrediente hidratante, cum ar fi aloe vera organic, ulei de jojoba si ulei de caisePerfect pentru masajul burticii in crestereSe absoarbe rapid, fara a lasa reziduuriSe aplica ori de cate ori este necesar, mai ales inainte de culcareHipoalergenic și testat dermatologic, sigur pentru utilizarea in perioada sarcinii si recuperarea dupa nastereIngrediente:Apa, Glicerina, Ciclopentasiloxan, Dimeticona, Cetearil olivat, Palmitat de izopropil, Copolimer de Acrilat de Hidroxietil/Taurat de Sodiu Acryloydimetil, Olivat de Sorbitan, 1,2-Hexanediol, Caprilil glicol, Hidroxiacetofena, Mentol, Copolimer de Dimeticona/ Vinil Dimeticona, Suc din Frunze de Aloe Barbadensis, Hidroxid de Sodiu, Acid Hialuronic, Ulei din samburi de Prunus Armeniaca (Caise), Ulei din seminte de Simmondsia chinensis (Jojoba), Squalan, Hidrolizati de Jojoba, Polisorbat 60, Izostearat de sorbitan, Extract de faina de Avena Sativa (Ovaz), Extract de fruct de Cucumis sativus, Clorura de Sodiu, Sorbat de potasiu, Benzoat de sodiu.Mod de utilizare:Se maseaza serul pe pielea stransa si uscata, in special in timp ce burtica creste, de fiecare data cand este nevoie.De asemenea este potrivit pentru a fi utilizat in perioada de recuperare dupa nastere, cand pielea are nevoie de mai multa grija. Se aplica pe zona dorita ori de cate ori este nevoie.Precautii / Atentionari:Doar pentru uz extern. Eviati contactul cu ochii. Daca produsul intra in contact cu ochii, clatiti bine cu apa calduta. Daca apar iritatii, opriti utilizarea imediat. Nu-l folositi pe san sau cand alaptati. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Nu folositi produsul pe copiii cu varsta sub 12 ani.

Acest produs Ser impotriva mancarimilor pielii in timpul sarcinii, 125 ml, Lansinoh din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

85.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata calmanta Soothing Madagascar Centella, 75 ml, Skin1004
Saforelle gel intim cu extract de brusture 100 ml
Tinctura de Catina, 200ml, Dorel Plant
Gluta-X5 cu aroma de para, 405g, Genius Nutrition
Royal Jelly & Ginseng NATURALIA DIET, 10 fiole x 10 ml
Gel pentru par Stand Up Look Extreme Spikes, 150ml, Taft
Sampon pentru copii cu Bisabolol, 150 ml, Sebamed Baby
BEVERLY HILLS PASTA DE DINTI 052 NATURAL TOTAL PROTECTION WHITENING 215ML
Gel de curatare micro-exfoliant fata si corp ten gras cu tendinta acneica Effaclar, 200ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle