Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Cicatrizare
  6. /
  7. Pansamente cu Parafina Med+s...

Pansamente cu Parafina Med+s 10 x 10cm 10 bucati

Pansamente din tifon, cu pori mari, sterile, impregnate cu parafina. Proprietati: Structura ochiului permite ventilarea corectă a plagilor si curgerea libera a exudatelor intr-un pansament secundar. Datorita stratului de parafina, pansamentul nu adera la rana, ceea ce permite schimbarea atraumatica a pansamentului si reducerea durerii pentru pacient. Proprietatile neutre ale parafinei permit utilizarea pansamentului in combinatie cu alte medicamente sau antiseptic. Asigura: - mentinerea umezelii corespunzatoare in rana; - prevenirea uscarii si macerarii marginilor ranilor; - faciliteaza procesul de vindecare; - reduce riscul de formare a crustei asupra ranilor; - protejeaza noul tesut format.

Acest produs Pansamente cu Parafina Med+s 10 x 10cm 10 bucati din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Calgel gel gingival, 10g, Johnson&Johnson
Whisper cu aroma de mar verde, 400g, Genius Nutrition
Sticla termoizolanta UGBTL-500BLU, 500ml, U-Grow
Jeleuri gumate Multivitamin Kids, 60 jeleuri, Badagoom
Crema de zi hranitoare pentru ten uscat si sensibil, 50ml, Evoluderm
SUNMAG B6 30 COMPRIMATE FILMATE
Spray Sun Protection cu factor de protectie SPF 50+ P20 Original, 175ml, Riemann
Cosmetic Plant Crema antirid cu acid hialuronic 4D & ulei de argan organic, 50ml
BIODERMA ATODERM CREMA 500ML PROMO 1+1 70% REDUCERE AL 2-LEA PRODUS
chevron-right-circle