Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Fares Hapciu Solubil cu...

Fares Hapciu Solubil cu Fructe de Padure R24 10 plicuri

Proprietati: - antiinflamator, - antiviral, - antifebril, - sudorific, - expectorant, - imunostimulator; Mod de administrare: Copii 3-6 ani: 1-2 plicuri pe zi. Copii 7-14 ani: 2-3 plicuri pe zi. Adulți și copii peste 14 ani: 3-4 plicuri pe zi. Durata curei este de 3-7 zile. Mod de preparare: Conţinutul unui plic de dizolvă în aproximativ 200 ml de apă fierbinte. Băutura are gust agreabil şi nu necesită îndulcire. Se bea cald. Compozitie: Amestec de fructe de pădure, extracte de plante medicinale, miere și propolis în bază de fructoză (îndulcitor natural), acid ascorbic (antioxidant), arome. Contine: extract total de flori de hibiscus (Hibisci flos) 3,5%, pudră de coacăze negre (Ribis nigri fructus) 2%, extract uscat de coacăze negre (Ribis nigri fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 1%, extract uscat de măceșe (Cynosbati fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 1%, extract uscat de afine (Myrtilli fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 1%, miere de albine liofilizată 1%, propolis liofilizat 0,5%, extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 0,5%, extract total din partea aeriană de echinacea (Echinaceae herba) 0,5%, extract total de flori de soc (Sambuci flos) 0,5%, extract uscat 6-8:1 de parte aeriană de brâncuță (Sisymbrii officinalis herba) 0,5%, pudră de afine (Myrtilli fructus) 0,2%, pudră de zmeură (Rubi idaei fructus) 0,2%, îndulcitor natural: glicozide steviolice extrase din frunze de Stevia rebaudiana 0,2%. Precautii: Nu se recomandă copiilor sub 3 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Cu prudență în diabet. Nu se recomandă în timpul sarcinii şi alăptării datorită conţinutului în salicilaţi.

Acest produs Fares Hapciu Solubil cu Fructe de Padure R24 10 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de barba, 60ml, Sabio
Sirop de afine, 500ml, Plafar
Suzeta fosforescenta din latex cu tetina rotunda 6 luni + Cloud Colour Glow, 1 bucata, Bibs
Racisi pentru prunci Doftorii Batranesti, 200g, Prisaca Transilvania
Trusa de baie pentru barbati Essentials, IDC Institute
Peeling AHA, 30ml, La Saponaria
Rame ochelari de vedere dama Dolce & Gabbana DG3369 502
Perspirex Strong Antiperspirant 20ml
Chifle rapide cu ovaz bio fara gluten, 500g, Bauckhof
chevron-right-circle