Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai de seara cu Rooibos si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tea

Ingrediente Ceai de seara cu Rooibos si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tearooibos*, musetel*, coji de cacao*, lemn dulce*, extract de vanilie* extract de lamaie*, scortisoara *, cardamom*, extract de roinita *, nucsoara *, petale de trandafiri*, ghimbir *, cuisoare *, piper negru *. * provinite din culturi certificate ecologic. Mod de preparareturnati 250 ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 5 minute.Contine lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul excesiv! Mod de pastrareIntr-un loc uscat si racoros. Forma de prezentarecutie cu 17 plicuri.

Acest produs Ceai de seara cu Rooibos si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set Ingrijire Gourmand's Favorites, IDC Institute
Natulique Balsam spray hidratare si reparare, Leave-In, 195 ml
Tussodep sirop de tuse pentru copii, 150 ml, Dr. Phyto
Baraka 450mg 24 capsule moi
Crema hidratanta Hydraskin Rich, 50ml, Darphin
Crema de noapte anti-aging primele riduri Clinic Way 1°, 50ml, Dr. Irena Eris
Vibrator pentru clitoris Free, 1 bucata, Romp
Even Better All-Over Corector CN02 Breeze, 6ml, Clinique
VICHY DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5 FEMEI 21 FIOLE
chevron-right-circle