Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai de ghimbir cu lamaie, 17 plicuri, Yogi Tea

Ingrediente Ceai de ghimbir cu lamaie, 17 plicuri, Yogi TeaGhimbir* (43%), lemn dulce*, lemongrass*, piper negru*, extract de lamaie (4%), coaja de lamaie* (4%), menta* (4%),ulei de lamaie (3%), hibiscus*, suc de lamaie uscat* (2%) (*din culturi certificate biologic). Mod de preparareTurnati 250ml apa fiarta, dar nu clocotita peste un plic de ceai. Lasati sa infuzeze 5-7 minute sau mai mult pentru o aroma mai puternica. Adaugati zahar, miere sau indulcitori dupa gust. AvertizariContine lemn dulce (persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul excesiv). Pastrati produsul intr-un loc uscat si racoros. Forma de prezentareCutie cu 17 plicuri

Acest produs Ceai de ghimbir cu lamaie, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzete Ultra Air SCF085/59 pentru 0-6 luni Verde/Roz, 2 bucati, Philips Avent
Gel de dus hidratant Fantasy Bar Mermaid Beauty Skin Super Good, 250ml, Organic Shop
ACC Aroma de Mure Pulbere Orala 600 mg 10 plicuri
Roll-on aromaterapie CalmTime Serotonin, 10 ml, Justin Pharma
Termometru digital cu varf flexibil U003-FT, 1 bucata, U-Grow
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6472 H02
Ochelari de soare dama Police SPLM10 0700
Balsam cu Keratina pentru par deteriorat, tratat chimic si termic, 400ml, Arganicare
Green Sugar, 4g x 100 stickuri, Laboratoarele Remedia
chevron-right-circle