Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai Woman's Balance, 17 plicuri, Yogi Tea

Proprietati Ceai Woman's Balance, 17 plicuri, Yogi Tea Amestec ayurvedic cu frunze de zmeura, lamaita si flori de lavanda. Un ceai pentru toti cei care vor sa se recompenseze cu echilibru. Ritmul natural al corpului nostru este o armonie pe care ar trebui sa o ascultam cu atentie sporita. Daca suntem constienti, il putem echilibra inainte de a iesi din sincronizare. YOGI TEA® Women's Balance a fost compus din frunze de zmeura, lamaita si un varf de scortisoara pentru a-ti sustine ritmul si a insoti cu armonie frumoasa melodie a vietii tale. Mod de preparareTurnati 250 ml apa fierbinte peste un plic cu ceai.Lasati sa infuzeze 7 minute. IngredienteFrunze de zmeura* (35%)Lemn dulce*Lamaita* (13%)Scortisoara* (12%)Roinita*Ghimbir*Cimbru*Flori de lavanda*Oregano*Cardamom*Piper negru*Cuisoare*(* = din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.)Contine lemn dulce. Persoanele hipertensive ar trebui sa evite consumul in exces. Prezentare17 plicuri

Acest produs Ceai Woman's Balance, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mini paste Maccheroncini de la 10 luni, 300g, Plasmon
VitaWoman ameliorarea simptomelor menopauzei, 60 capsule, Eladiet
Moringa Eco pulbere, 200g, Diet Food
Gel facial de curatare Radiance C+, 75ml, PFC Cosmetics
Dr. Wipes Servetele umede BIODEGRADABIL pentru ingrijirea copiilor, 72 bucati
Masca servetel hranitoare 20ml, Patch Holic
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2940 020
Balsam regenerant pentru fata, La Seve des Arbres, 50 ml, Oppidum
Ulei de curatare Xemose, 1l, Uriage
chevron-right-circle