Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai enegie pentru femei, 17 plicuri, Yogi Tea

Ingrediente Ceai enegie pentru femei, 17 plicuri, Yogi TeaHibiscus* (38%), lemn dulce*, menta*, frunze de zmeur*, piper negru*, extract din radacina de angelica (aroma naturala), scortisoara*, ghimbir*, cardamom*, cuisoare* (*din culturi certificate biologic). AvertizariContine lemn dulce (persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul in exces). Mod de preparareTurnati 250ml apa fiarta, dar nu clocotita peste un plic de ceai. Lasati sa infuzeze 6-7 minute sau mai mult pentru o aroma mai puternica. Adaugati zahar, miere sau indulcitori dupa gust. Mod de pastrareIntr-un loc uscat si racoros. Forma de prezentareCutie cu 17 plicuri

Acest produs Ceai enegie pentru femei, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel relaxant pentru picioare obosite, 100ml, Dr. Soleil
Ochelari de soare dama Ana Hickmann AH9394 A01
HartMann Peha-soft Manusi de examinare din nitril
Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer
Ser de fata Be Young Exquisite, 30ml, Sophieskin
Doppelherz Aktiv Vitamina C + Zinc 15 Comprimate Efervescente
Ochelari de soare dama Polarizen PZ6004 NO1
Scutece junior Soft, 11-18 kg, 56 bucati, PINE
Parasoftin Masca hidratanta pentru picioare,1 pereche sosete Zdrovit
chevron-right-circle