Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai din curcuma, portocale si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tea

Ingrediente Ceai din curcuma, portocale si vanilie, 17 plicuri, Yogi TeaCurcuma* (turmeric) (50%), lemn dulce*, scortisoara*, coaja de portocala* (9%), mar*, ghimbir*, piper negru*, cardamom*, ulei de portocale* (1%), coji de cacao*, boabe de vanilie* (1%), hibiscus alb*, fenicul*, nucsoara*, cuisoare* (*din culturi certificate ecologic). Mod de utilizareTurnati 250ml de apa clocotita peste un plic de ceai. Lasati ceaiul pentru infuzare 5-6 minute sau mai mult pentru o aroma mai puternica. Forma de prezentareCutie cu 17 plicuri

Acest produs Ceai din curcuma, portocale si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par semi-permanenta fara amoniac Casting Creme Gloss 7304 Scortisoara, 180ml, L'Oreal Paris
Set fiole cu acid hialuronic Hyaluron, 3x3ml, Dr.Grandel
Ceai hepatic, 50g, AdNatura
Masca Orjena Moisture Essential Vita Mask, Orjena
Jeleuri CLA cu aroma de punch de fructe, 60 jeleuri, Performix
Avene Gomaj delicat pentru corp, piele sensibila, 200ml
REGULATPRO HYALURON 20FLACOANE X 20ML
Omni Biotic Panda, 30 plicuri*3g, Institut Allergosan
Costum medical alb unisex, Model Activity - XS
chevron-right-circle