Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai alb cu aloe vera, 17 plicuri, Yogi Tea

Ingrediente Ceai alb cu aloe vera, 17 plicuri, Yogi TeaBusuioc*(23%), ceai alb*(20%), lamaita*, lemn dulce*, margarete*, ceai verde cu iasomie*(ceai verde*, flori de iasomie*), scortisoara*, rozmarin*, salvie*, radacina turmeric*(3%), fenicul*, coji de cacao*, flori de musetel* (2%), fructe de schisandra*, aloe vera* de 200 ori concentrata(0,3%) (*din culturi certificate ecologic). Mod de preparareTurnati 250ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 5 minute. Mod de pastrareIntr-un loc uscat si racoros. Forma de prezentareCutie cu 17 plicuri

Acest produs Ceai alb cu aloe vera, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lapte demachiant pentru ten normal, 500ml, Evoluderm
Spray vegetal Spirial, 75ml, SVR
Aquarella Bahia Green 90 de purtari 2 lentile/cutie
CartiMix Forte, 60 comprimate
Sampon antimatreata, 500ml, Remivia
Sanohepatic 40+, 30 capsule, Natur Produkt
Demachiant gel-crema bland 06% extract ovaz, 120ml, Minimalist
Sampon Pure Volume, 440ml, Syoss
URIAGE Roseliane CC crema SPF30, 40 ml
chevron-right-circle