Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai Sweet Chai, 17 plicuri, Yogi Tea

Ingrediente Ceai Sweet Chai, 17 plicuri, Yogi TeaAnason*, fenicul *, lemn dulce *, cardamom *, piper negru *, scortisoara *, ghimbir *, cuisoare * (*provenite din culturi certificate ecologic). Mod de preparareTurnati 250ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 5 minute sau mai mult pentru un gust mai puternic. Adaugati miere sau alti indulcitori dupa gust. Se poate adauga lapte cald. AvertizariContine lemn dulce (persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul excesiv). Pastrati produsul intr-un loc uscat si racoros. Forma de prezentareCutie cu 17 plicuri

Acest produs Ceai Sweet Chai, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Formula speciala de lapte pentru tratamentul dietetic al alergiilor Alfare HMO, 400g, Nestle
Rame ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 1881 807
Sudocrem crema antiseptica, 250g
Marnys Phytalgem Dren, 20 fiole
Vitamina D3 50mcg 2000UI, 60 tablete, Jamieson
Baton proteic cu aroma de fulgi de ciocolata Total Lean, 48g, GNC
Fares Ceai salvie, 50g
Isomar spray decongestionant pentru nas fara gaz, 30 ml
Tinctura Gliconormus, 200ml, Faunus Plant
chevron-right-circle