Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai verde din matcha cu lamaie, 17 plicuri, Yogi Tea

Ingrediente Ceai verde din matcha cu lamaie, 17 plicuri, Yogi TeaCeai verde*(Tencha* 42%, Sencha* 9%, matcha* 2%), lamaie verde* 8%, lemn dulce*, lemon grass*(Cymbopogon citratus) 7%, mirt de lamaie*, menta*, piper negru*, suc de lamaie uscat* 2%, guarana*, ulei de lamaie*, lamaita*, coaja de lamaie*, ghimbir* (*din culturi certificate ecologic). Mod de preparareTurnati 250ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 5-7 minute. Adaugati zahar, miere sau alti indulcitori dupa gust. Forma de prezentareCutie cu 17 plicuri

Acest produs Ceai verde din matcha cu lamaie, 17 plicuri, Yogi Tea din categoria Ceaiuri si tincturi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun pentru pielea sensibila Triderm Marseille, 100ml, Bionike
Ulei odorizant de vanilie si scortisoara, 10ml, Solaris
Beres Magnesium + B6, 50 tablete
Pastă De Dinţi Pentru Dinţi Sensibili
Betagin solutie dezinfectanta, 30 ml
NINFE BABY - Crema calmanta nou-nascuti x 100 ml
Biberon Stardust, 240ml, LOVI
AVENE COLD CREAM CREMA DE MAINI 50ML
Rame ochelari de vedere copii Vogue VY2006 2743
chevron-right-circle