Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Budinca bio de ciocolata fara gluten, 55 g, Biovegan

Beneficii Budinca bio de ciocolata fara gluten, Biovegan:nu contine arome artificiale, potentatori de gust, lactoza si gluten!;decorata cu sos de vanilie, sos de fructe sau simpla, este desertul ideal;cu cacao fina si ciocolata neagra.Ingrediente:Amidon din porumb, cacao 22%, ciocolata neagra 10,9% (masa de cacao, unt de cacao,  zahar de cocos 12%), sare. Din culturi certificate ecologic. Continut de cacao 88%.Mod de utilizareAmestecati praful de budinca cu 1-2 linguri (25g) zahar brut din trestie sau alt indulcitor. Din 500 ml lapte sau bautura vegetala, luati 100 ml si combinati cu amestecul de mai sus. Aduceti laptele ramas la fierbere si adaugati budinca.Fierbeti 2 min. amestecand continuu. Turnati in cupe si lasati la racit.

Acest produs Budinca bio de ciocolata fara gluten, 55 g, Biovegan din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere copii Polarizen Clip-on CD19975 C7
Crema pentru fata Centella Unscented Recovery, 50ml, Purito
Meniu eco din cartofi dulci si legume +8luni, 2 x 200g, BabyBio
Dr. Konopka's Crema ten hidratanta, 50 ml
Praf de copt ecologic, 4x20g, Dennree
Crema corectoare pentru ochi Miracle Age, 20g, Thank You Farmer
Avene Tolerance Control Balsam, 40ml
Pudra proteica cu aroma de pepene verde Pre Workout Impact, 400g, Gold Nutrition
Set cadou Verbina Ornament, L'Occitane
chevron-right-circle