Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Snack bio din linte cu ceapa si piper negru, fara gluten, 60g Pronat

Ingrediente Snack bio din linte cu ceapa si piper negru, fara gluten, 60g Pronatlinte* (42%), gris de porumb*, ulei de floarea soarelui*, praf de ceapa* (1,4%), piper negru* (0,1%), sare de mare.*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.Produs intr-o unitate care proceseaza alune!Ambalat in atmosfera protectoare.Termen de valabilitatea se vedea data inscriptionata pe ambalaj.Conditii de pastrareloc uscat si racoros.Greutate neta60gOrigineProdus in Ungaria.DistribuitorS.C. PRONAT S.R.L.

Acest produs Snack bio din linte cu ceapa si piper negru, fara gluten, 60g Pronat din categoria Gustari si creme tartinabile se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HUMANA HN-MCT x 300 gr
ArtroFlex Compus Crema 100 ml
Zinc Natural, 60 capsule, AdNatura
Secom Childlife Aller-care gust de struguri 118.50 ml
Nestle Nan sensitive, 500g
Serum pentru stimularea cresterii parului, 118ml, Sabio
Set cadou Shea Butter Ornament, L'Occitane
Balsam curatare Curls Co-Wash, 1000ml, Alfaparf
Dare Hazel 90 de purtari 2 lentile/cutie
chevron-right-circle